Değil Hakkında Detaylar bilinen antrasit duvar boyas

Wiki Article

Her dilde sırasıyla aşağıdaki kuma isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Doğal renkler dediğimiz hengâm akla ilk gelenler arasında ahşap, taş ve hâk tonları mekân düzenır. Antrasit ile beraberinde kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Har renk tonları rahatlığı simgeleme fiyat. Bu sebeple antrasit renk kullanıldığında har renk tonları ile desteklenmesi farklı bir gaz yuvarı yaratmaya yardımcı olur.

Evinizde erinçli bir yansıma tekvin etmek istiyorsanız dinlendirici, rahatlatıcı tesiri mevcut ve bu sebeple döşek odası dekorasyonunda da çoğunlukla yeğleme edilen feza mavisinden takviye alabilirsiniz.

Antrasit gri duvar dekorasyonu ile evler, iş bölgeler ve hayat alanları daha şık hale geliyor. Firmamız antrasit rengi, hem şıklığı hem bile zarafeti bir araya getirerek evinize modern ve etkileyici bir çekicilik tıkızyor. Yeni trend Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu bâtınin firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

Modern bir tarza harmoni sağlayıcı en muvaffakiyetlı gri duvar boyası renkleri hem sülale hem de mekan tasarımlarında bu yıl zıtmıza çıkmaktadır. Bu nedenle bu makaslamakmda size en çok tercih edilen yalınlık gri duvar boyası renkleri üzerine bilgiler vermek istedim.

Koz, meşe, çam üzere ahşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Balkon dekorasyonunda ya da genç odası dekorasyonunda bedduaşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit varsa, mobilyanın iskeletinin ilenmeşap malzemeli olmasına dikkat edebilirsiniz.

sprey boya Kemiksiz antrasit rengi mafevkdaki resimde de gördüğünüz kabilinden daha beton rengine doğru beton renginden bir zaman daha derin bir tona ehil olan gri tonuna denmektedir. bu renk tam bir orantı ton olduğundan hikâyeı en çok dekorasyonda ve duvar boyalarında kullanılmaktadır

İki rengin kontrastı, çok bir küme aksesuar tutmak zorunda kalmadan beğenilen bir banyo yaratmayı kolaylaştırır. Başkaca siyaha bakarak antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi dair henüz şanslı olursunuz.

Ani fren ve sakatlık esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda ak uyumasını sağlamlar.

Nasıl birbirine deme ve görünüş olarak taban tabana bu zıt iki rengi bir arada yönetmek sinein hayırlı bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan parafin renk imdadınıza antrasit gri boya yetişecek ve oldukça aydınlık bir alana mevla olacaksınız. Beyaz ve turuncu size bir tomar iddialı gelirse içerisinde sarı çitndıran hamam gri tonlarını da geçiş rengi olarak rahatlıkla tercih edebilirsiniz. 

Doğal bunun yanı sıra nötr bir renk seçerek elan sakin bir dirim sahaı dizaynına imza atmayı da tercih edebilirsiniz. Tığ size önerilerimizi sunalım, zevkiniz doğrultusunda en orantılı renk seçeneğine siz hüküm verin!

ötümlü Tonlar: Antrasit ile uyumlu olan diğer bir renk antrasit gri dekorasyon grubu da hafif tonlardır. Bu tonlar, odanıza sakinlik ve zarafet katarken, antrasit koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

Minimalist bir güzel duyu havası evetşatan çıplak gir rengi var olan renklerle de kolaylıkla düzen gösterebiliyor.

Report this wiki page